Waar wij voor staan

O´That  staat voor een totaalpakket aan leuke, praktische, verantwoorde, speelse en originele baby- en peuterartikelen. Onderverdeeld in de groothandel Ootje Kadootje en een aantal agentschappen.

Ben je op zoek naar leuke, hippe of originele babykadootjes? Zoek je compacte aanvulling voor je winkelassortiment? Dan zit je goed bij de website van Ootje Kadootje, de groothandel van O´That, waar je op n makkelijke en snelle manier nu kunt shoppen!

De groothandel bestaat uit deco-artikelen en babyaccessoires, die zijn ontworpen en gemaakt in eigen beheer in Nederland of in het atelier in Hongarije of…. speciaal voor u zijn ingekocht.

Deze deco-artikelen sluiten prima aan bij het huidige mode- en interieurbeeld. Ze zijn leuk van prijs en van een goede kwaliteit.  De collectie deco-artikelen wordt nog gemaakt volgens de ouderwetse ambacht in traditionele textieltechnieken.

Om de aankondiging van een nieuwe wereldburger aan te kondigen is er een zeer uitgebreid assortiment aan babyversiering en babydecoraties.

Van een knijpertje voor al die leuke babykaarten tot een groot spandoek voor een grootste aankondiging. Je vindt bij ons zowel klassieke als hippe geboortelijnen.

Ook artikelen voor een spetterende babyshower tref je bij ons aan. Bent u op zoek naar een origineel geboorte-kadootje ? Wij denken graag met u mee om dit alles tot een unieke gebeurtenis te maken.  Van een simpele aankondiging  tot een perfect  representatief babykadootje als aanvulling van uw winkelassortiment

Ofwel: O ´That omvat een compleet pakket van leuke hebbedingen tot de noodzakelijke uitzet voor iedere baby, welke verkrijgbaar zijn middels de verschillende agenturen.

Tevens denken wij graag met onze detaillisten en klanten mee. Ideeën, suggesties verwerken wij graag in ons pakket en komen tot uitdrukking in een assortiment, dat aansluit bij de huidige leefwereld van de baby van de 21e eeuw.

O´That  staat voor een totaalpakket aan leuke, praktische, speelse en originele baby- en peuterartikelen.

Naast de groothandel Ootje Kadootje staat O ´That voor een 3-tal agentschappen. Deze staan voor goede babyverzorgingsartikelen, must-haves , babykadootjes en babyaccessoires bedoeld voor de babyspeciaalzaken, speelgoedwinkels, cadeau- en lifestylewinkels en grootwinkelbedrijven.

O ´Thats agenturen:

Ontdek de range van Kleine Giraf

De producten van Kleine Giraf zijn absolute must haves voor hippe baby’s! De merken van Kleine Giraf onderscheiden zich door het bijzondere design en het gebruik van natuurlijke materialen. Alle producten van Kleine Giraf zijn vrij van BPA, PVC, Phthalates en andere schadelijke stoffen. De merken Sophie de Giraf, Natursutten, Pebble, Zoocchini, Lulujo, Squiz, Pura, Pacapod en Miniroom zijn dan ook 100% veilig voor baby’s, dreumesen en peuters! Daarnaast letten we bij het selecteren van onze merken extra goed op eerlijke werkomstandigheden en duurzame productieprocessen. Deze merken zijn verdienen een plaatsje  bij babyspeciaalzaken, warenhuizen, speelgoedwinkels en bij de betere webshops.

Klik en ontdek al de mogelijkheden van Kleine Giraf

Reis mee met de producten van Bibs

Nieuw toegevoegd is het agentschap van . Een Nederlands babykledingmerk voor baby en peuter.  Artikelen gemaakt van mooie en eerlijke materialen in zeer hippe en stoere dessins. Een collectie die een mooi plaatsje verdient in elke vooraanstaande babyspeciaalzaak, lifestyle- en kadoshop, conceptstore en kledingwinkel.

Klik en ontdek de mogelijkheden van Bibs.

 

Bent u geïnteresseerd en kunt u niet wachten om de producten in werkelijkheid te zien en te voelen neem dan snel contact met ons op.

Onze agente Odette Moens staat voor u klaar en Martine van Oorschot ondersteunt u daar graag bij.

odette                                                   martine

Tel: 073 – 518 49 56

E-mail: odettemoens@xs4all.nl              E-mail: martine6@xs4all.nl